banner_dogsmart_

Kennel Dogsmart
Hem Om oss Havanais Träning Träffar

Rubriker

Våra hundar
Vårt mål med vår uppfödning är kavata hundar som både vill och kan mycket. Hundar som gillar att lära sig nya saker och att hänga med på det mesta. Viktigt för oss är också den täta kontakt mellan oss och våra valpköpare så vi kan ge support vid behov och följa våra hundars utveckling. Här ser du våra hundar!
Läs mer
Köpa hund
Läs mer
Lekar & bus Trick Busfasoner? Mentalbeskrivning

Smarta hundar?!

Havanaiser har rykte om sig att vara en cirkushund och en clown.

Detta kan vi ta tillvara och faktiskt utnyttja. Alla saker man lär sin hund på ett roligt och positivt sätt ökar samarbetslusten hos hunden och utvecklar hundens förmåga att koncentrera sig. Dessutom kan du utnyytja de konster din hund lärt sig när den blir sprallig, uppspelt eller kanske till och med uttråkad.

 

HOPP genom armarna.

Ha hunden sittande bakom dig, sätt ihop dina händer och låt armarna bilda en ring. Variant: Låt hunden hoppa över din arm som du sträcker ut. Ha en godbit i handen som du kan kasta iväg en bit framåt. Skulle hunden vilja gå runt om får du stoppa den.

Kommando: HOPP!

 

Ett tips akta näsan! 

 

chiliv

 

Föremålssök på stigen.

Promenera med hunden och släpp ner något, som är ditt, bakom dig utan att hunden märker det. Fortsätt lugnt vidare framåt ca 15 meter. Gå tillbaka på stigen. Var uppmärksam på om hunden nosar eller tittar på föremålet, ge då massor av uppmärksamhet och även någon godbit som förstärkning.

 

Är hunden ointresserad prova med ett större föremål som den ej kan missa.

Belöna till och med om den skulle snubbla på ”saken"

Copyright 2008 Kennel Dogsmart