banner_dogsmart_

Kennel Dogsmart
Hem Om oss Havanais Träning Träffar

Rubriker

Våra hundar
Vårt mål med vår uppfödning är kavata hundar som både vill och kan mycket. Hundar som gillar att lära sig nya saker och att hänga med på det mesta. Viktigt för oss är också den täta kontakt mellan oss och våra valpköpare så vi kan ge support vid behov och följa våra hundars utveckling. Här ser du våra hundar!
Läs mer
Köpa hund
Läs mer
Lekar & bus Trick Busfasoner? Mentalbeskrivning

Varför är det viktigt att aktivera hunden?

För att utnyttja och ta tillvara hundens arbetsvilja och för att kanalisera den på, för oss, vettiga saker skall du aktivera din hund. Denna träning skall vara en del i vardagen och går att kombinera med både lydnads- och bruksträning.

 

Det minskar risken för problembeteende om hunden sysselsätts på ett för den passande sätt. Det gäller att se till att hunden använder sitt huvud!!!!!!!!

 

GODISSÖK bland kvistar.

Visa hunden 3-4 godbitar i din hand. Sätt hunden eller håll den i kopplet medan Du sprider bitarna i rishögen. Gå iväg 15 meter och vänd därefter tillbaka och om hunden visar intresse för att leta ge kommando: LETA GODIS.

 

BALANSERA på en sten.

Locka upp hunden på en sten med hjälp av en godbit. Bjud gärna på fler medan hunden sitter, detta för att undvika att den rusar ner igen. Prova gärna sedan att byta från stående till sittande eller liggande. Du kan också göra det svårare genom att välja mindre och ojämna stenar.

 

Copyright 2008 Kennel Dogsmart