banner_dogsmart_

Kennel Dogsmart
Hem Om oss Havanais Träning Träffar

Rubriker

Våra hundar
Vårt mål med vår uppfödning är kavata hundar som både vill och kan mycket. Hundar som gillar att lära sig nya saker och att hänga med på det mesta. Viktigt för oss är också den täta kontakt mellan oss och våra valpköpare så vi kan ge support vid behov och följa våra hundars utveckling. Här ser du våra hundar!
Läs mer
Köpa hund
Läs mer
Våra hundar Köpa hund Hundarnas Hälsa Hundarnas Försäkringar

Hundarnas Försäkringar

VALPKULLSFÖRSÄKRING
I Sveland Kennel ingår försäkring på hela valpkullen från 30 dagars ålder. Vid olycka ersätts varje valps veterinärvård med max 4.000:- och vid dödfall eller avlivning p.g.a plötsligt yttre våld ersätts 4.000:- per valp. Vi har en vilande försäkring från att valparna är 6 veckor. När valparna säljs meddelas köparens namn och adress så att den aktiveras. 

 

Det är också viktigt att kolla upp sin hemförsäkring så den innehåller en sk ansvarsförsäkring som kan träda in om hunden ställer till med något.

 

Svelands JUNIOR försäkring

Med Sveland Junior får Du bästa möjliga försäkringskydd till lägsta premie. Redan efter ett normalt veterinärbesök har Du tjänat in premien!

Du tecknar Junior innan valpen blivit 4 månader och den gäller i ett år. Sedan övergår försäkringen i Sveland Hund till normal premie med 5% rabatt om valpen varit skadefri.

VETERINÄRVÅRD TILL 40 000 kr
Sveland Junior ersätter veterinärvård upp till max. 40 000 kr. Försäkringen ersätter sjukdom eller skada, dock ej ordinerad medicin eller förebyggande vård.

LIVFÖRSÄKRING UPP TILL 15 000 kr
Skulle valpen förolyckas, behöva avlivas p.g.a sjukdom eller skada, komma bort eller bli stulen ingår en livförsäkring till valpens inköpspris, dock max. 15 000 kr.

 

SKYDD FÖR DOLDA FEL

I Sveland Junior ingår även skydd för s.k dolda fel - sjukdom eller skada som fanns när Du köpte valpen, men som inte framkommit vid valpbesiktningen.

TILLÄGG JAKT; BRUKS OCH AVEL

Skulle valpen bli sjuk eller skadad så att den inte kan användas till t.ex avel, jakt, lydnad eller bruksarbete, kan du få delersättning. Det innebär att en del av livförsäkringen utbetalas om hunden har meriter eller registrerad avkomma och Du vill ha den som sällskapshund.

 

Sveland
Box 31
281 21 Hässleholm
Tel. 0771-388 300
Fax. 0451-38 30 39

 

 

Copyright 2008 Kennel Dogsmart