banner_dogsmart_

Kennel Dogsmart
Hem Om oss Havanais Träning Träffar

Rubriker

Våra hundar
Vårt mål med vår uppfödning är kavata hundar som både vill och kan mycket. Hundar som gillar att lära sig nya saker och att hänga med på det mesta. Viktigt för oss är också den täta kontakt mellan oss och våra valpköpare så vi kan ge support vid behov och följa våra hundars utveckling. Här ser du våra hundar!
Läs mer
Köpa hund
Läs mer
Pälsvård Havanaisvalpar

Havanaisvalpar

Här hittar du varje kulls föräldrar och lite information om var och en av dem .

 

A-KULLEN 

 

Sundahundapärlans Annie af Pålsjö 
heter deras mamma och hon är en fantastisk liten svart tik som mest utmärker sig genom att vara otroligt lättlärd och samarbetsvillig. Annies mamma Modesty är utbildad Servicehund och i aktiv tjänst.

 

Such Nuch
Simply the Best Dante vom Sahetal
Är valparnas pappa och han blev Sveriges 4:e bästa Havanais förra året. Han är en lugn sobel hane som brukar kallas "Lejonkungen" både på grund av sin fantastiska päls och sin klokhet. Fungerar jätte bra bland andra hundar och vill vara med där det händer.

 

B- kullen

Sundahundarpärlans Annie af Pålsjö 
är mamma till denna andra kull också. Hon är en kanon tik som har bra förlossningar och tar hand om sina valpar på ett fantastiskt sätt. 

 

Buenazo´s Mighty Mouse

heter pappan. Han kallas i vardagslag för Teddy. Han har Dante som pappa och är en mycket glad och frimodig hund precis som honom men är inte lika stor.

 

C-KULLEN

Dogsmarts Alma är en fantastisk tik som är certifierad servicehund. Eftersom hon är vår fodertik så har vi följts åt nära under alla år. Tyvärr så blev det komplikationer under förlossningen så vi valde att kastrera  Alma och därför blev det bara en kull.

 

Flisans Didde är valparnas fader en  rejäl hanhund som är mycket hane. När han hälsade på sina valpar så tyckte han mest att de var jobbiga och rasande busiga.

 

D-Kullen

Detta är första kullen för  

Sundahundarpärlans Dixie af Pålsjö.

Dixie är en mycket kavat tik med ett ben i varje hörn. Hon älskar hundar och att mysa med mattes inneskor som hon hämtar så fort matte hoppar ur dem. Som tur är så har hon nu lärt sig hämta dem igen var hon än lagt dem.

 

Pappa hund är Buenazo´s Pilgrim en mjuk , artig och charmig hane som är mycket lätt att tycka om(vilket även gällde Dixie).  Denna hane tycker inte om att visa sig på utställning och därför har hans ägare valt att låta honom slippa detta mer vad vi vet.

 

E-KULLEN

Sundahundapärlan´s Dixie af Pålsjö

Detta är Dixies andra kull och hon är lika trygg och självsäker som vanligt.En lugn mamma som pysslar om sina små på ett kanon sätt.

 

Isfolkets Lord Lionheart

Är en mycket maskulin och charmerande hane som kämpade för att imponera på Dixie. Kvitto fick vi på att han hade lyckats när han hälsade på valparna innan de skulle flytta och Dixie fick tokfnatt av att se honom!

 

 

F-KULLEN

 

Dogsmart´s DixieDaisy  Båda dessa hundar är valda för sitt fantastiska temperament. Daisy är så frimodig och positiv till allt som husse och matte väljer att hitta på med henne. Denna tik lånar vi in till kenneln för denna kull och hon älskade Bamse direkt och ohämmat!

 

Happy Friends Trump Card.

Pappahund kallas i vardagslag Bamse och bor i en barnfamilj i Staffanstorp så honom har vi följt under många år och han är bästa kompis med Dogsmart´s Caro Curry. Denna hund är aldrig utställd men vi har nog lyckats övertyga hans ägare att göra det när pälsen vuxit ut.

 

G-KULLEN

 

Dogsmart´s Dixies WinDixie "Winnie" är en tik med mycket vilja och pondus. Hon rubbas inte av saker som händer runt om och älskar att flyga över agilityhinder!

 

Codicor's Lone Ranger bor i Edsbyn och ägs av Tequillavilles kennel. Vi är jätte glada över att Monica lånar ut denna vackra och spralliga hane till oss. Även denna hund tränar agility men tycker ofta att det går för låååångsamt!

 

H-KULLEN

 

Dogsmart´s Ebba Grön är så lätt att tycka om då hon tar alla i sin famn. Med sitt positiva och glada sätt charmar hon varje människa och hund hon möter. Ebba är en av våra fodertikar och bor hos familjen Ryderwall och tränar sig bl a i hushållsarbete ihop med matte Marita.

 

Pappan till denna kull är Valpgläntans Ceasar och så här presenterar hans faimlj honom. Vår Ceasar är en pigg och härlig kille som älskar bus och lek men att ligga i soffan eller i husses och mattes säng är också mysigt, han tycker mycket om att bli kliad på magen och gosa. Han är lite blyg och försiktig mot nya människor.

 

I-KULLEN

 

Är Dogsmart´s Flower of Faith "Sally" första kull och La Floredita Gandalf sista kull. Därför blev denna kombination extra spännande och inavelsgraden är 0!

 

Sally, som är en av våra fodertikar, är jätte kelen och kliver rakt fram till alla för att sätta sig nära, nära. I familjen Brink-Alm som hon bor i finns det många att gosa med. I vår hundgrupp kliver Sally bara rakt in med stort självförtroende; helt obekymrad!

 

Gandalf är en svart kille som möter allt med nyfikenhet. Gandalf har nu flyttat från kennel Månsäter och fått eget boende vid havet.

 

  

Copyright 2008 Kennel Dogsmart